Burning Freeport

La Ruïna de Fèlix (3a sessió)

La partida comença amb tres dels germans arribant amb el bot de rems robat i amb el cargament de snakeweed (l'herba que fumada té efectes al.lucinògens) recuperat del naufragi a la platja de Windward (una de les illes secundàries de l'arxipèlag).

 Estan a una zona on abans hi havia hagut un hotel de relax i luxe, fins que va ser assaltat pels pirates… i ara és conegut com la Ruïna de Fèlix (el fallit "promotor turístic"). El grup decideix amagar el bot entre el fullatge de la selva i anar cap a l'hotel. De camí cap allà veuen que hi ha alguns poblats de barraques mig ocults entre la selva. Decideixen no fer-hi cas, de moment.

 Arriben de matinada a l'edifici. Està fet pols, semiruinós. Debia ser un hotel luxós però ara fa pena. Això si, la tripulació pirata que l'ha pres l'ha ocupat sense contemplacions. Els aventurers entren a dins i descobreixen que la Capitana Blax és qui està al mando de tot. Ara dorm, però demà al matí els rep. El problema és que entre els pirates hi ha l'Arthur, un antic amant de la Martha que està una mica ressentit (aquí vam inaugurar la regla de la Enmity Clause).Decideixen dormir a fora i esperar al matí. A la nit l'Arthur borratxo ataca a la Martha, els germans es desperten i defensen l'honor de sa germana.

 Un cop resolt aquest petit contratemps el grup va a negociar amb la Capitanta. Descobreixen que està profundament ressentida amb el Consell de Capitans (sense saber el per què) i pacten un percentatge de la venda de la droga a canvi de uns contactes a la ciutat.

Amb aquests negocis mig engegats, unes partides de Luca per plumar algun pirata desprevingut i una breu visita poc productiva als poblats de barraques el grup decideix retornar a la ciutat.

 Amb la barca com a nova propietat  migoculta pels molls d'Scurvytown, carreguen els farcells a un carretó i els porten cap a casa, on poden amagar-los en algunceller ocult. Sembla però que el trajecte no ha passat desapercebut… algú (de baixa estatura) els ha seguit!

 

Notes sobre el joc:

  • el nivell de coneixement en el grup va creixent i anem agafant ritme.
  • el treball impecable dels jugadors en la redacció dels BITs (aviat els penjaré al wiki) ha ajudat.
  • hem provat regles de Circles, Resources, Let it ride i alguna coseta més…. prou bé.
  • penjo al meu blog algunes reflexions més elaborades (o no) :-P

Comments

Menecrates

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.