Burning Freeport

Les nenes de la Martha (4 sessió)

La 4a sessió va començar amb unes escena amb solitari de'n Ioseppe, que com que el jugador no va poder venir la sessió anterior no va estar als fets de la Ruïna de'n Fèlix.

En aquesta escena en Ioseppe es va escapolir dels guàrdies que havíen arribat extranyament ràpid al naufragi de la barcassa que duia la droga. Sembla que porten algú amb ells, un confident, però en Ioseppe no té temps a identificar-lo per què atemorit agafa un farcell de droga i es llança a l'aigua amb la idea d'arribar a la ciutat nadant. No és prou silenciós, els guàrdies el veneu i abans de ser atrapat prefereix sacrificar el farcell i fugir.

 Al reunir-se amb la seva germana Martha, al matí i desde la casa familiar, planegen anar a Scurvytown i aconseguir unes quantes noies per muntar una expedició a la Ruïna de Fèlix. Martha reconnecta amb contactes del seu passat i obté, a canvi d'una sucosa comissió per part d'una antiga madame seva, dues noies.

En Ioseppe segueix obstinat amb obtenir (ell diu recuperar) la propietat del Gavià Negre. Els dos germans hi van a dinar i no en treuen gaire res ja que la Martha no vol seduir al propietari (un vell pirata) per tal que en Ioseppe pugui interrogar al orc porter-vigilant

(Afegeixo): Al tornar a casa descobreixen que tenen rates al celler! Però no rates normaletes, sinó Rodens, una mena de rates humanoides… del parell de rodens intrusos, un cau mort per en Ioseppe, i l'altre fuig pel forat a la paret que els hi ha servit d'entrada. Al seguir-lo, la Martha i en Ioseppe descobreixen que connecta amb el clavagueram de la ciutat, on perden el rastre del monstre.

Notes sobre la sessió:

Va ser una sessió molt curta i ens va costar "escalfar" l'ambient. Van faltar dos jugadors i els dos que van quedar tampoc es coneixien molt. Això si: el joc es va demostrar molt potent quan el grup és mini (em sembla que és el MILLOR joc de rol per jugar 1 sol jugador). També va haver-hi el primer enfrentament entre personatges amb tirades per mig. Uns senzills tests de Persuasion, però va estar bé.

Comments

Menecrates

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.