Burning Freeport

Tensions familiars

La sessió va començar amb el reencontre de la Martha amb en Luca i en Valentino. Després de posar-se al dia en Valentino i en Luca coneixen a les dues joves prostitues que la Martha ha aconseguit per anar a la Ruïna de Fèlix. En Valentino ha convidat a en Cyryll Berryhill a sopar, aquest valuós contacte els pot ajudar a instaurar-se com a família de pes en els baixos fons de Freeport. L'únic problema: la mania que té en Luca als halflings….

Mentre s'acosta la hora de sopar la Martha intenta convèncer a en Valentino que participi en els preparatius per la expedició "de plaer" a la illa. En Valentino no deixa anar ni una moneda, però es compromet a contribuir empolainant les noies.

Després d'això en Valentino decideix arranjar la "obra" de'n Ioseppe i la Martha al soterrani de la casa. Després de la feina feta per tots tindran una sortida secreta a les clavegueres…

Mentre els altres dos personatges opten per avançar-se cap a l'Aleta Submergida a fer un cafè. Allà és on han de contactar amb en Dreiden Simmerswell (halfling xef i propietari del local) que és la persona que els hi ha de facilitar un contacte mb la guàrdia per poder "fer circular" l'snakeweed.

Mentre esperen al seu germà gran, però, Martha i Luca no poden evitar posar-se en problemes: en Luca increpa a en Dreiden quan aquest surt a fer la ronda per rebre les felicitacions pel dinar i la Martha no pot evitar insinuar-se a un comensal (que està menjant amb la seva parella al local) i acaba estirant-se els cabells amb la dona. En Valentino arriba, calma la situació i aconsegueix que el Sergent Kenson vagi a casa a l'acabar la guàrdia. Això si: en Luca, ofès per què la seva família passa d'ell i negocia impunement amb halflings, marxa enfadat cap a casa.

Quan la Martha i en Valentino arriben a casa es troben les portes i les finestres barrades. En Luca, que s'ha assabentat de la visita de'n Ciryll, no permetrà que entrin a casa sinó canvien d'opinió.

Aquí va ocórrer l'escena principal de la sessió: en Luca cridant als seus germans desde la finestra del primer pis, en Valentino cridant des del carrer a punt de calar foc a la casa, la Martha intentant calmar-los i que arribin a un acord i en Finn (el gossot de'n Luca, que té el mateix nom que el senyor del crim halfling del Districte Est) bordant sense parar. Al final del Duelog Wits (mecànica de combat dialèctica de Burning Wheel), en Luca se'n surt amb la seva i els seus germans es veuen obligats a veure's amb en Cyrill al Pergamí Indesxifrable (taberna de literats de Drac's End). Sembla ser que la relació de'n Cyrill amb en Valentino és secreta i no convé que se sàpiga….

De la conversa amb en Cyrill en treuen dues coses: els hi farà una oferta per trobar local per la Martha i els tindrà en compte si cal fer algun tipus de "treballet" dels que donen reputació a la família Casanno (martingales…..).

Comments

Menecrates

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.