Els nostres protagonistes

La nostra campanya es centra en les aventures i desventures dels germans Casanno.

Els Casanno eren una família amb una certa reputació dins els baixos fons de Freeport (encara no hem aclarit de què era la reputació). Tot anava bé, la família no era un clan important dins el món criminal de la ciutat però tenia el seu nom i això li valia prou. Fins que van matar al pare.

 El pare Cassano va morir, assassinat a ple carrer, prop del Camp de l'Honor, un vespre acompanyat del seu fill petit, que va ser testimoni de l'assassinat que els va deixar orfes (tampoc hem decidit què li va passar a la mare).

Els 4 germans es van quedar sols. Iara, anys després de la mort del patriarca familiar, intenten recuperar ellloc de la família a la ciutat….

 

Valentino, el germà gran, cínic i sempre vigilant.

Els bessons Martha i Ioseppe, la noia va aconseguir sortir de la mala vida casant-se amb un metge de Drac's End, però ara vídua ha hagut de tornar de nou als carrers d'Scurvytown. Ioseppe, el problemàtic: sempre begut i posant-se en problemes va acabar matant al germà d'un cap mafiós i va haver de fugir de la ciutat; ara ha tornat qui sap fugint de què....

Luca, el benjamí. S'ha fet una carrera en el món criminal com a "matón", ha mantingut la casa familiar en peu i ara vol que la família recuperi el poder del passat i poder descobrir el culpable (o culpables) de la mort del pare.

 

Inici del wiki

Els nostres protagonistes

Burning Freeport Menecrates